Velkommen til Familiens Hus

Familiens Hus er et 3-årigt projekt, der ønsker at etablere et mere helhedsorienteret tilbud til småbørnsfamilier.

Familiens Hus

Familiens Hus – et nyt tilbud til dig og din familie.

Familiens Hus er et åbent hus, hvor du kan komme som gravid og småbørnsfamilie (0-6 år). Vi er at finde på Læderstræde 6 sammen med Sundhedsplejen.

Aktuelle aktiviteter:

Fars Legestue: Torsdage kl.12.30-14.30

Baby Café med Mødrehjælpen: Fredage kl.10.00-12.00

Forældrecafé er på vej med emner såsom "Når to bliver til tre" og "Den gode indkøring"

Kontakt Familiens Hus

Læderstræde 6
4000 Roskilde

Mandag-torsdag

9.00-16.00

Fredag

9.00-14.00

Familiens Hus er også at finde på Instagram @familiens_hus_roskilde.

Du kan finde os ved at søge familiens hus roskilde

Om projekt Familiens Hus

Om projekt Familiens Hus

Familiens Hus tilbyder sjove og vedkommende aktiviteter, som byder på alt fra leg til kurser, og der vil i høj grad være fokus på jeres ønsker til indhold og aktiviteter, da vi gerne vil udvikle huset sammen med Jer. Hvis du har en god ide og lyst til selv at føre den ud i livet, er der også mulighed for, på den måde, at bidrage til en god hverdag for alle gravide og småbørnsfamilier i Roskilde kommune.

Huset er bygget på ønskerne fra den sammenhængende børnepolitik, der har en vision om, at alle børn skal trives og blive hele mennesker. Derfor er det også muligt at komme til Åben Dør, hvor der vil være en sundhedsplejerske, familiebehandler eller forebyggende rådgiver, der er parat til at hjælpe dig og din familie.

I huset er det således muligt at komme og hygge sig med andre gravide eller småbørnsforældre ligesom vi tilbyder ammevejledning, baby café, netværksgrupper, forældrecafé og meget mere.

Familiens Hus samarbejder blandt andet med Mødrehjælpen, Red Barnet, Roskilde Bibliotek og vil på sigt også tilbyde aktiviteter lokalt i Jyllinge og Viby for at sikre, at flere kan få glæde af aktiviteterne.

Du og din familie er hjertelig velkommen i Familiens Hus på Læderstræde 6.